DELEN VAN DE KIP

Hele Kip

Kip als volledig pakket! Het bestaat uit een borst, dij, vleugels, nek en rug. Ideale aankoop voor in de oven of voor soep en stoofschotels!

Kipfilet

Het vlees is wit en vetarm. Het is ideaal voor oven, pan en koekenpan! Wat je ermee kunt doen, hangt van je eigen verbeelding af.

Kippenpoot

Elke kip heeft (uiteraard) twee poten die op hun beurt zijn verdeeld in de dij en de drumstick via een sleutelbeen. Het been omvat bot en huid. Het is vol van smaak.

Kippendij

De beenfilet is de dij zonder bot en huid. Het is het sappigste stuk kip en een echte aanrader voor elk gebruik.

Drumsticks

Het is het favoriete stuk kip voor kinderen, en kan het beste met de hand gegeten worden. Aanbevolen voor frituren, bakken in de oven en gekookte maaltijden.

Kippenvleugels

Dit is misschien wel het meest geliefde deel van de kip. Een barbecue is een feest als er kippenvleugels zijn.

Kippennek

Het bevat een behoorlijke hoeveelheid vet wat het extreem lekker maakt en waardoor het een geweldig ingrediënt is voor soepen en stoofschotels.

Lever, Hart en Nieren

Delen van de kip die vaak over het hoofd worden gezien. Naast de heerlijke smaak bevatten ze ook een grote hoeveelheid vitamines en mineralen. Je kunt ze gemakkelijk samen met uien in een pan koken.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Abonneer u op de Bilal Group-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.



    Address

    Scharenburg 10, 1046 BB
    Amsterdam, The Netherlands


    Contact

    Tel: +31 (0)20 4119285
    Fax: +31 (0)20 6145819



    Download